DIN KARRIÄR HOS oss

PASSION FOR ENERGY


Vi på ReEnerfy gillar passionerade medarbetare och kollegor. Med passion som drivkraft hjälper vi våra kunder att leverera el med högsta kvalitet till samhälle och industri i Sverige - varje sekund av årets alla dagar.
Det är i det personliga engagemanget, i dialog, mångfald och olikheter på jobbet som vi tillsammans levererar samhällsnytta i realtid - och samtidigt fokuserar vår innovationskraft mot framtidens energilösningar.
Eller som vi säger: '"Passion for energy". Vi behöver fler som brinner för energi och vill göra skillnad på riktigt. Är du en av dem?

Omtanke

Vi vill skapa tillhörighet och tillfredsställelse genom positivitet, respekt och omtanke. Den där nära, omtänksamma och familjära känslan som gör att alla hos oss trivs.

Personlig utveckling

Hos oss skall alla få chansen är utvecklas till sitt bästa jag. Du får möjlighet att se och utvärdera flera olika roller, kompetensområden, uppdrag och du är alltid med och själv påverkar och bestämmer vilken väg du vill gå.

Personligt ledarskap

Hos oss blir du aldrig en i mängden. Vår storlek, passion och engagemang samt fokus på dig gör att vi alltid kommer ha ett nära och personligt samarbete. Alla hos oss skall känna sig sedda och vara väl omhändertagna.

RÄTT UPPDRAG FÖR DIG

 högintressanta uppdrag

med roliga arbetsuppgifter. 

Vi har ett stort nätverk av kunder och partners vilket gör att vi alltid kan hitta det rätta uppdraget för dig. Vi har ett stort personligt engagemang för dig och du är med och påverkar vilka kunder och uppdrag som är intressanta.

Som mindre teknikkonsultbolag får vi ofta flera unika, spännande och utmanande uppdrag som våra större konkurrenter inte kan lösa. Det innebär ofta högintressanta uppdrag, projekt och roliga arbetsuppgifter. 

teknikkonsult

VI SÖKER DIG

Du har en relevant utbildning inom våra yrkesområden: Radiofysiker,  Strategisk inköpare, Avfallsingenjör, Anläggnings-konstruktör, Projektledare kärnkraft, Kemist eller allmänt karriärfokuserad inom kärnkraftsbranschen. Som person är du noggrann, serviceinriktad och trivs med självständigt arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta.

ANSÖK

Bli en del av vårt team! 

Vill du arbeta energi och bli en del av vårt dynamiska team? Skicka en intresseanmälan så hör vi oss av till dig. 

Namn E-post Meddelande Skicka in